Oslo Jente

Nå er jeg endelig hjemme igjen etter en lang dag i Oslo. Dagen startet med ''Motiverende intervju'' seminar 0830. Etter det  var det klart for klassenstime så dro jeg hjem til Ida hvor vi lagde middag sammen for så å reise på trening. Idag var det nemlig klart for Cardio Challenge - Guppetime! Sinnsykt slitsom, men også utrolig deilig! Var morro å prøve noe nytt for en gang skyld. Når treninga var over var det tid for den lange turen hjem. tok meg vel 2 timer før jeg var hjemme men tar det med et smil når jeg kan se tilbake på dagen å føle jeg virkelig har fått noe ut av den. Jeg trengte virkelig den dagen her. Det er godt å være litt ''Oslo Jente'' iblant. Glemme bygda her hjemme og ha fokuset på storbyen. Det er deilig å rusle rundt i Oslos gater med en god prat og latteren som sitter løst. Jeg trenger det innimellom. koble ut fra det virkelig livet her hjemme. Livet mitt i Oslo og livet mitt her hjemme er to forskjellige verdener med helt forskjellige mennesker rundt meg. Men det er alltid like godt å komme hjem igjen, det skal jeg ikke legge skjul på. Her hjemme skjer det mye om dagen. Både positive og negative ting. Noe jeg står aleine om, mens andre vi er fler om. I Oslo er jeg ikke aleine. Der har vi alle di samme problemene enten det gjelder høgskolen eller ting som skjer i Oslo. Her hjemme er hverdagen forandra og nå skal den forandres ennå mer. Min bestevenninne og hennes samboer har kjøpt seg hus på vakre Rømskog. Om noen spør meg hvor jeg har vokst opp så er Rømskog en av stedene jeg svarer. Der har jeg tilbragt de fleste sommerferier og helger gjennom livet. Jeg er utrolig glad for at dem skal flytte ut dit, og jeg er kjempe glad på deres vegne som har fått hus og kan etablere et ordentlig liv sammen. Jeg deler lykken med dem men samtidig slår jo tanken meg at jeg endelig har fått henne hit til bygda, og nå er halvt år senere flytter hun vekk igjen. Det blir en forandring og en avstand. Men vi finner nok en løsning på det, og de skal nok ikke se bort i fra at jeg tar bilen og kommer til Rømskog når vi begge har tid! 

Det skjer mye fremover men samtidig altfor lite. Dagene flyr på en måte forbi meg i svart hvitt. Jeg tar en dag av gangen, og vips så er den over før jeg har rekki å tenkt meg om. Jeg har plutselig fått mye tid til meg selv noe jeg overhode ikke er vant til. Litt usikker enda på hva jeg syntes om det men det kommer seg vel. På en eller annen måte skal jeg få den gode hverdagen tilbake. Kanskje ikke lik slik den var, men noe lignende. Jeg ser en ende i tunnelen og dit skal jeg komme. 

 


Slenger med noen bilder av dagen. Og siden dagene flyr forbi i svart-hvitt endte bildene opp slik også. 


//MarieBjørnstad

2 kommentarer

Jeanett Ranvik

11.02.2016 kl.22:45

Du står aldri alene jenta mi, og uansett hvor i verden jeg flytter kommer du alltid til å bli med på en eller annen måte <3

Marie Bjørnstad

12.02.2016 kl.19:12

Jeanett Ranvik: Utrolig glad for det! <3

Skriv en ny kommentar

hits