Smilet er på plass

Nå sitter jeg godt planta i senga med pleddet over skuldra og puter liggende rundt meg. Musikken står på for fult på anlegget og døra er lukt. Det er kun meg, mine tanker og mitt rot. Tv'n har ikke vært skrudd på siden jeg kom hjem. Det er veldig uvanlig meg. Innimellom er det godt å bare sitte sånn her. Høre på musikken, på tekstene og bare la tankene strømme på. Koble litt ut fra alle rundt deg, gå inn i seg selv og bare slippe løs alle tanker. For litt siden hørte jeg pappa nedenifra. Han spurte mamma om klokka var over 10, slik at han kunne legge seg. Jeg tok meg selv i å tenke det samme. Men dessverre, den er bare 21.29. Jeg vil bare få dagene til å gå og la helga komme. Så vil jeg den skal gå greit for seg og neste uke kan komme. Og sånn fortsetter det. 

Idag har egentlig vært en effektiv og fin dag, Jeg har vært på skolen, på kommunikasjonsseminar. Ganske så krevende egentlig. Veilederen vil at vi skal utfordre oss selv, fortelle triste historier og erfaringer fra eget liv som skal få igang følelsene hos oss slik at det blir en virkelighetsnær situasjon for personen ovenfor som skal kommunisere med oss. Det er krevende og slitsomt. Etter skolen trengte jeg å koble litt av så jeg og ei venninne dro å trente. Jeg har jo nå kjøpt meg medlemskap på Athletica - sio. Etter en hard økt der tok jeg bussen til skolen til gulli og kjørte bilen hennes hjem da hun selv ikke var i form. Idag har jeg egentlig vært ei ordentlig gla'jente. Smilet har vært på plass og latteren har endelig sittet løst igjen! Og best av alt, sola skinke,joggeskoa var på plass og solbrillen var på! Utrolig deilig følelse!

Når jeg endelig kom hjem kjørte jeg mamma litt rundt for hu skal handle diverse ting, og nå sitter jeg da her.Mens jeg har sitti her har jeg fått sett over litt datoer som er viktig fra Høgskolen. Jeg har også sett litt over hvordan praksisperioden skal foregå. Fra 22. Februar til 22. april skal jeg være i praksis i Nav Skedsmo. Merker jeg gruer meg egentlig og i tillegg til dette skal det leveres 4 oppgaver! Huff, blir noe tøffe uker fremover og når det endelig er ferdig så er det eksamen. Jeg har heldigvis fått en praksisplass som ikke er i oslo, noe som tilsvarer kortere reisevei. Merker det skal bli godt. Kan til og med ta bilen om det trengs. Men det kommer til å bli noen utfordrene uker. Hele 8 uker skal jeg jobbe ute i feltet. Oppleve hvordan det er å være sosionom/sosial arbeider på et Nav kontor. Dessverre fikk jeg ikke jobb der jeg ville. Jeg ønsket meg boliger med psykisk sjuke eller noe innenfor rusomsorgen. Da hadde jeg på en måte fått en fot innenfor den retningen jeg vil gå. Men får heller håpe på å få til det neste praksisperiode!


Notater om viktige datoer og ukeplan for neste uke

//MarieBjørnstad

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits