Jeg klarte det!

Nå er faktisk første semester over! Rundt klokka 10 idag leverte jeg psykologieksamen og er nå klar for å starte på andre semester allerede på tirsdag! 
Igår kveld var jeg så dårlig og nedfor. Kjørte meg sjøl alt for langt ned i kjelleren med alt for mye pugging og alt for høye krav til meg selv dessverre. Var sinnsykt mye pensum, og jeg var innstilt på å lære meg alt noe jeg fort skjønte at jeg ikke kunne. Noe måtte siles ut, noe måtte ha mindre vekt enn annet. Når klokka nærma seg 22 igår kveld var jeg svimmel, kvalm, ukonsentrert og utslitt. Jeg var helt nede i kjelleren og måtte bare legge fra meg alt. Idag sto jeg opp 0545 og reiste innover til oslo 0615. Dro på jobben til pappa og fikk heldigvis lest litt der også. 0815 gikk jeg til eksamenslokalet. Kulda reiv i ansiktet, jeg var ikke direkte nærvøs men følte heller ikke at jeg hadde helt kontroll på alt. Men tenkte at det jeg ikke kan nå det lærer jeg meg ikke hellet. Halv 9 slapp vi inn i lokalet. Jeg logga meg på pc'n og inn på inspera. Der satt jeg i 20 minutter, helt stille, og stirra på at klokka telte ned til eksamensstart. 0900 trykka jeg på ''åpne prøve' og stirra hard på skjermen for å lese oppgavene. Vi fikk 4 oppgaver og 2 av dem skulle besvares. Og gjett hva!? Joda, vi fikk de 4 letteste oppgavene vi kunne fått! Følte meg nesten snyrt for at jeg hadde pugga så utrolig mye på det som var så sinnsykt vanskelig! Menmen, det var jo bedre enn det motsatte. Jeg skrev om motivasjonsteorier og tilknytning og følte det egentlig gikk veldig fint! Var så deilig følelse! Når jeg endelig kunne gå ut av lokalet og kjenne på at nå er jeg faktisk ferdig. 5 Eksamener er levert og første semester er over! Og dette måtte jo feires.

Jeg og Ida dro nemlig ned på Oslo City for å shoppe og ta oss en kaffe/kakao! Vi fikk handla litt faktisk. Jeg endte opp med en ny genser og noen øredobber og Ida kjøpte noen gensere og to kjoler. Var koselig å bare koble av med litt shopping og en godkopp med kakao fra Starbucks etterpå. Etter shoppinga dro hjem til Ida på Bjølsen. Her så vi litt serie og ordna oss. Vi skulle nemlig ut på middag med jentene for å feire enda. mer! Utrolig koselig å samles igjen og var utrolig god mat. Vi reiste ut på døgnvill på vulkanen og var utrolig fornøyd. Etter middagen dro vi alle hjem. Jeg var så heldig å bli henta på Lillestrøm for Gulli fikk lappen idag! Gratulerer til deg, vennen!  Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, se litt på serie, samle tankene litt og prøve å bli litt stolt over egen innsats til eksamen! //MarieBjørnstad

6 kommentarer

sabrinah

07.01.2016 kl.22:17

Så bra å høre at du klarte det! :) Ha en riktig fin kveld, og titt gjerne en liten tur innom min blogg ved ønske! :)

Knøttet

07.01.2016 kl.23:02

Gratulerer med vel overstått semester! :) Og lykke til med det neste :)

Ha en fortsatt god natt, og en riktig så god helg! :)

Marie Bjørnstad

08.01.2016 kl.14:19

Knøttet: Tusen takk! :D

Marie Bjørnstad

08.01.2016 kl.14:19

sabrinah: Tusen takk :D

Iselin Renée

08.01.2016 kl.18:05

Gratulerer :)

Marie Bjørnstad

10.01.2016 kl.16:07

Iselin Renée: Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

hits