Siste innspurt

I morgen smeller det. Da er opp klokka 0530, komme seg til oslo og gjøre seg klar for psykologieksamen. Må opp ekstra tidlig siden jeg skal sitte på med pappa når han drar til jobb. Må bytte mellom buss og tog for å komme meg til oslo og det er nesten alltid forsinkelser så tar ikke sjansen på å komme for seint i morgen! Fikk også vite eksamenslokalet idag og det er ikke på høgskolen, så jeg må leite oslo rundt å finne ut hvor jeg skal.. Skikkelig dritt og hjelper jo ikke akkurat på nervene. 

Nå har jeg sitti å lest til eksamen i hele dag. Sitter faktisk i pysjen enda, og har kun vært en tur på kjøkkenet og laget mat og en tur på badet. Ellers har det gått i å lese, skrive notater og søke opp informasjon. Merker jeg begynner å bli utrolig sliten nå og gleder meg til morgendagen er over. Da kan jeg endelig puste lettet ut og slappe av litt. Da skal jeg ikke tenkte på eksamen frem til det er sensur og karakterene blir lagt ut. Merker jeg gruer meg litt men håper det går bra! Igår var jeg hos Ida og leste sammen med henne. Notatene våres endte på 24 sider som nå skal kunnes utenatt. Det er pensum fra hele semesteret og hele boka. Utrolig mye, mange begreper, personer og teorier å holde styr på. Merker jeg gruer meg litt til morgendagen men har også en liten god følelse inni meg på at det vil gå bra. 


Pysjen er på jaa. Litt rotete her men


Eksamenskost på travle dager Nå skal jeg lese litt videre og etterhvert få i meg noe middag. Heldigvis kommer mamma hjem så hun lager middag, noe som vil si at jeg får i meg noe ordentlig mat idag også. Burde vel også ta meg en tur i dusjen for å føle meg litt fresh i morgen og får å våkne litt føre kvelden kommer. Merker jeg trenger en liten pause snart før øya går i kryss og henda ikke klarer å skrive mer. Merker det ikke er så veldig lenge til egentlig. 

Lykke til alle studenter som har eksamen i morgen
//MarieBjørnstad

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits