Vinter og snø

Det er så utrolig deilig at snø'n endelig har lagt seg og vinteren er kommet. Selvom det begynner å bli ganske så kaldt ute er det så koselig med snø og det hvite. Idag sto jeg opp, tok på meg ulltøy og uteklær og reise ut for å ake med ei på 5 år og ei vennine. Ble ikke så lenge aking men var gøy å få være litt barnslig igjen! Etter akinga gikk vi inn, så på ski og bare tulla rundt. Jeg hjalp også Gulli, venninna mi, med å legge ut noen klær hun skulle selge på nett og vi fikk tatt igjen litt tid med prating. Koselig å være tilbake der da jeg ser på dem som familie og har jo ikke sett dem siden like føre jul. 

Go jenta prøvde kjole og måtte jo da selvfølgelig leke modell ^^

Når jeg kom meg hjem igjen sto eksamenslesing for tur. Utrolig kjedelig og jeg har så fryktelig lite motivasjon! Pleier å like det å kunne sette meg ned med serie på tv'n og små pugge litt liksom men de siste dagene har det overhode ikke funka. Ligger så lagt etter enn hva jeg pleier og føler ikke jeg har helt kontroll. Ekkel følelse.. Men har fått gjort litt idag, og skal jobbe hele dagen i morgen. På tirsdag reiser jeg til ei venninne i oslo for å lese litt med hu. Vi skal også lage pizza og kose oss oppi alt eksamens stresset så det gleder jeg meg veldig til! Skal bli veldig godt når torsdagen kommer og klokka slår 1300. Da er alle eksamener over og forhåpentligvis er første semester bestått! Det skal feieres med klassefest og mye morro! Når eksamen nå er over og om det fortsatt er snø vil jeg finne den dag hvor jeg kan spenne på meg skia og ta en lang tur på ski! Er ikke ofte jeg vil på ski men merker nå at det er alt for lenge siden! Så fort isen er trygg blir det nok en tur inn på hytta med ski på beina og skøyer i sekken! Skal bli deilig.  Ser virkelig frem til noen gode vinterdager nå

Nå skal jeg snart kjøre ei venninne før jeg tar kvelden selv. Merker at i natt må jeg prøve å komme meg i seng før 0200 ihverfall! Klarte selvfølelig å være våken til rundt 4 i natt også så nå må døgnet snart snus merker jeg. Men med kun en dag på skolen denne uka tar jeg det sakte og drøyer litt til neste uke. 

Hva syntes dere om snø og vinter?
//MarieBjørnstad

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits