A new Year

Da var vi kommet inn i det nye året og på kalenderen står det nå 2016. Kvelden igår var veldig koselig og jeg hadde gode mennesker rundt meg. Jeg gikk inn i 2015 men helt andre folk enn jeg gikk ut med. Det føltes litt rart, litt trist men samtidig var det helt greit for jeg har det bedre nå, føler meg mer trygg. Da 2015 begynte hadde jeg aldri trodd det skulle ende slik det endte, med de personene rundt meg, den situasjonen i livet mitt, at ting er som det er nå. Hadde aldri kunne sett det for meg. Hverdagen min har forandra seg totalt. I starten var det både på godt og vondt men nå vil jeg vel påstå at det vonde er borte. Men er uansett rart å tenke tilbake på! Rart å tenke på hvor fort ting kan forandre seg, hvor skummelt og skremmende det kan være i starten men hvor bra og trygt det kan bli til slutt. I går fikk jeg nyttårsmeldinger av personer som overrasket meg, men på en veldig hyggelig måte, jeg fikk også en telefonsamtale jeg satte utrolig pris på. Håper bare at ting kan være som det er nå, for nå er ting bra, og at jeg kan avslutte 2016 med de samme personene som sto ved min side igår. 


Jeanett og meg fra igår. Go jenta ♥

Mange snakker om at et nytt år gir deg nye muligheter, en ny start. I år er kanskje det året jeg selv kunne trengt det, å starte fra scratch men det fungerer jo egentlig ikke sånn? Når klokka slo 00.00 og det nye året startet så var jo alt likt som året føre. De samme utfordringene var fortsatt der. Men 2016 kan være året hvor skal takle det på en bedre måte og rydde litt i ting, ordne opp og få ting bedre. I forje innlegg skrev jeg ''Jeg går inn i 2016 med gode mennesker rundt meg og jeg legger igjen alle de menneske som ikke er verdt en tanke i 2015. Jeg skal ikke bruke energi på mennesker som ikke er verdt det, heller heve meg over det og fokusere på de som betyr noe, de som er der.'' og det står jeg for enda. 2016 er året hvor jeg ikke skal dvele ved fortiden men fokusere på fremtiden. 

Den første dagen av 2016 skal brukes til å slappe av, kanskje se noen filmer men også få lest en del til eksamen. Nå er det bare 7 dager til jeg skal opp til Psykologi eksamen så dagene fremover må brukes til pugging og lesing, men klarer nok ikke helt å legge det sosiale livet på hylla så blir nok noen stunder ute av huset også! 
Nå ligger jeg i kari traa tøyet og ullsokker, godt planta i sofaen forran Tv'n. Skal slappe av litt før det går videre til pensum bøker og full konsentrasjon. hvordan var din kveld igår?
//MarieBjørnstad

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits