Finito

Rundt klokka halv 12 igår leverte jeg endelig inn min juss eksamen og kunne sette smilet mot juleferien! Det var en så utrolig deilig følelse. Juss eksamen er en av de vanskeligste og mest omfattende eksamnene og jeg må si jeg syntes det var litt skummelt at jeg var så rolig og lite stressa for det er veldig ulikt meg! Men følte faktisk det gikk bra! Altså, det var nok ingen god besvarelse men føler det er nok til en stå karakter og det er egentlig alt jeg satser på! Var en veldig deilig følelse å kunne gå ut av eksamenslokalet med et smil om munnen. Etter eksamen gikk vi opp til fyrhuset hvor kullet skulle samles for en eksamenspils. Koselig når alle samles og er i godt humør. En fin slutt etter noen travle dager med eksamenslesing! Må si det er litt rart å ikke skulle se folka igjen før neste år men da blir det desto bedre å reise tilbake i Januar. Jeg har nå fri helt frem til 7 Januar, da skal jeg ha eksamen i psykologi noe som vil si at jeg må bruke juleferien min på å lese.. Men psykologi er et såpass greit fag så regner med at det skal gå fint. Vi har heldigvis noen dager fri etter eksamen igjen og da skal det feires! Rart å tenkte på at semesteret snart er ferdig. Tiden har gått utrolig fort faktisk og jeg trodde faktisk ikke jeg skulle komme meg gjennom det så bra som jeg har gjort.

Det beste med eksamensperioden er egentlig all støtte fra folka rundt deg. Alle spørsmål om hvordan det går, alle oppmuntrende ord, og alle som sier de har trua på meg. Jeanett er gullverdt å ha slike perioder. Altså hu er jo gullverdt å ha hele tiden! Men hu veit alltid hva hu skal si. Hu er min mentor, min cheerleader og min bestevenn. Etter vgs begynte hun å jobbe og jeg begynte på høgskolen, men selvom vi gikk til hvert vårt er hun alltid der og følger meg gjennom studie. Hun oppmuntrer meg når jeg er lei, sier hun heier på meg og gir meg motivasjon til at jeg skal klare det, og det hjelper stort i slike perioder. Trenger jeg prate med noen henviser jeg meg alltid til hu og hu stiller alltid opp for meg.


Er så glad jeg har den jenta her 

Nå skal jeg slappe av og nyte ferien før jeg må frem med pensumbøkene igjen. I kveld er det semifinale for håndballjentene som må ses og i morgen skal jeg feire bursdagen til en kompis. Noen bra dager i vente, og er jo jul allerede nesteuke! Gleder meg masse! idag kommer bestemor hjem fra behandling i Bergen, godt å få henne hjem til jul. Nå er egentlig alt komplett og jeg er klar for å nyte den eneste ferien jeg har. 

//MarieBjørnstad

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Marie Bjørnstad

Marie Bjørnstad

19, Aurskog-Høland

Kategorier

Arkiv

hits