Desember

Da var desember endelig kommet. En av årets vakreste måneder. 
Skulle ønske Desember kunne bringe med seg masse innekos forran peisen, turer ute, kakao og pepperkaker og avslapping med familie og venner og nyte juletiden slik det alltid har vært. Men dessverre blir det ikke slik for meg før etter 17. Desember klokka 1300. Da er nemlig velferdsrett eksamen levert og jeg kan endelig nyte juletiden! Merker jeg ikke helt klarer å slappe av med den hengende over meg. Er nok ikke noe som heter ferie på høgskolen gitt.. Dagene fremover nå vil gå til pugging, og enda mer pugging. Velferdsrett er et veldig vanskelig fag men masse lover og forskrifter som både skal forstås og forklares. Gruer meg skikkelig for jeg merker at stoffet er tungt og det jeg ikke forstår det klarer jeg rett og slett ikke å lære meg. Vi har heldigvis ca en uke fri før eksamen hvor jeg kan lese masse!Men kjenner jeg meg rett så blir det nok litt julekos og slikt innimellom! 9 desember kommer jentene for å bake, så den dagen skal eksamen glemmes litt ihvertfall! Og i morgen skal jeg en tur til Jeanett, er jo første desember så blir en julefilm og julekalender og på Onsdag tar vi turen til Sverige for å handle ferdig litt julegaver! Veldig deilig å faktisk være tidlig ute i år!

Det er så deilig å gå rundt å se julestjerner, julepynt, adventstaker og alt sånt! Syntes det er så koselig! Var en tur med Jeanett på neverstua her en dag og det var så koselig! De hadde åpen dag hvor de solgte hjemme laga ting, det lukta pepperkaker og gløgg, nissen var satt ut og de dansa og hadde det gøy. Ga meg skikkelig julestemning! Og jeg ser jo julegata i Oslo hver dag! Har nok ikke rukket å tatt en tur dit enda men det er nok ikke så lenge til. 


Et lite glimt av lysene fra julegata i Oslo. Pariserhjulet er kommet i år! 


Lyset i vindu er selvfølgelig på plass! Ble tatt ned feil staka, så denne er hvit men skal snart få byttet til den rød! 


Lys og kalender er selvfølgelig på plass! Er nok ingen pakker i kalenderen i år men har den fremme selvom da min herlige bestemor har laget den! Skal ta av en sokk for hver dag og telle ned til Jul! Nå er det egentlig bare snø'n som mangler.. Litt trist uten. Skulle ønske det var helt hvitt ute så håper det ikke er lenge til det skjer! 

//MarieBjørnstad

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

bjornstaad

bjornstaad

16, Norge

Kategorier

Arkiv

hits